Oddstips 12.09.2020-14.09.2020

september 10, 2020

Fulham-Arsenal (Lørdag 12.09.20 13.30)

BTTS

Arsenal åpner 1.runde borte mot nyopprykkede Fulham. Etter en skuffende 8 plass forrige sesong med varierende resultater, er de nødt til å heve seg kommende sesong. De sliter bakover og slapp inn hele 48 mål forrige sesong. Nå møter de et kampklart Fulham som kommer til å krige hele kampen. Begge lag har to målgarantister i Mitrovic og Aubameyang. Åpningskamper er alltid vanskelig å tippe, men vi går for begge lagene scorer til 1.80 i odds.

 Kristiansund-Viking (Lørdag 12.09.20 18:00)

H

Kristiansund er bunnsolide med hele 5 seire på de 6 siste. De har en av Eliteseriens beste spillere i Amahl Pellegrino som ikke stopper å score. De skal nå møte et Viking som skal ut i Europa til uken, noe som blir en ekstremt viktig kamp for dem. Viking har kommet seg offensivt, noe som har resultert i flere nettkjenninger. Vi tror Kristiansund blir for sterke for viking og går derfor for hjemmeseier til solide 2.10 i odds.

Brighton-Chelsea (Mandag 14.09.20 21:15)

B

Sen mandagskamp som skal avslutte den første runden. Chelsea er kanskje det mest spennende laget denne sesongen med flere nye navn i stallen. De har fått forsterket seg ekstremt defensivt og offensivt. Chelsea var det topplaget som slapp inn flest forrige sesong. Denne sesongen har de fått inn både Silva og Chillwell i bakre rekker som skal tette igjen. Brighton har hentet Adam Lallana fra liverpool, noe som kommer til å løfte det varierende Brighton laget. Vi tror Chelsea stiller sterkt og tar 3 relativt greie poeng her. Vi noterer borteseier til 1.66