fbpx

Oddstips 12.09.2020-14.09.2020

Fulham-Arsenal (Lørdag 13:00, 12.09.20)

BTTS 1.80

Arsenal åpner 1.runde borte mot nyopprykkede Fulham. Etter en skuffende 8 plass forrige sesong med varierende resultater, er de nødt til å heve seg kommende sesong. De sliter bakover og slapp inn hele 48 mål forrige sesong. Nå møter de et kampklart Fulham som kommer til å krige hele kampen. Begge lag har to målgarantister i Mitrovic og Aubameyang. Åpningskamper er alltid vanskelig å tippe, men vi går for begge lagene scorer til 1.80 i odds.

 Kristiansund-Viking (Lørdag 18:00, 12.09.20)

H 2.10

Kristiansund er bunnsolide med hele 5 seire på de 6 siste. De har en av Eliteseriens beste spillere i Amahl Pellegrino som ikke stopper å score. De skal nå møte et Viking som skal ut i Europa til uken, noe som blir en ekstremt viktig kamp for dem. Viking har kommet seg offensivt, noe som har resultert i flere nettkjenninger. Vi tror Kristiansund blir for sterke for viking og går derfor for hjemmeseier til solide 2.10 i odds.

Brighton-Chelsea (Mandag 21:15, 14.09.20)

B 1.66

Sen mandagskamp som skal avslutte den første runden. Chelsea er kanskje det mest spennende laget denne sesongen med flere nye navn i stallen. De har fått forsterket seg ekstremt defensivt og offensivt. Chelsea var det topplaget som slapp inn flest forrige sesong. Denne sesongen har de fått inn både Silva og Chillwell i bakre rekker som skal tette igjen. Brighton har hentet Adam Lallana fra liverpool, noe som kommer til å løfte det varierende Brighton laget. Vi tror Chelsea stiller sterkt og tar 3 relativt greie poeng her. Vi noterer borteseier til 1.66

MERK! Vår oddstips og resultat er basert på våre personlige meninger. Vi har tatt oddsene ut fra Unibet.com og det kan endres frem mot kampdagen.

Legg igjen en kommentar