fbpx

Premier League Fantasy

Nå som Premier League endelig starter igjen, så skal vi komme med noen tips for å gjøre ditt Fantasy-lag best mulig. Med begrenset mengde penger er det viktig å gjøre noen grundige vurderinger før du setter opp laget ditt. Her kommer våre topp fem tips til spillere vi mener du bør ha med.

1. Aubameyang er og forblir Arsenal sin viktigste spiller med hele 22 nettkjenninger forrige sesong. Som fast straffetaker tror vi det blir mange scoringer fra den lynraske Arsenal spilleren i år også. En annen god grunn til å velge Aubameyang er at han i år er flyttet ned som midtbane på Fantasy. Dette gir ekstra poeng! Viktig å merke seg at han er valgt av hele 44% på spillet, så det er ikke her man skiller seg ut fra mengden.

2. Saint-Maximim viste seg å være en viktig spiller for Newcastle i fjor. Med sin enorme fart og lekne teknikk tror vi han kan blomstre for Newcastle. I deres 10 siste kamper ble han banens beste hele 4 ganger. Dette kombinert med prislappen på 5,5 gjør at vi velger han.

3. Trent Alexander Arnold er en spiller vi ikke kommer foruten. Han har blitt fast inventar i Klopps mannskap, og det med god grunn. Med hele 13 assist forrige sesong ble han belønnet med årets unge spiller. I et solid Liverpool lag som slipper inn lite mål, tror vi Trent vil levere godt både offensivt og defensivt i år også. En dyr forsvarspiller, men ingen grunn til å tro han ikke leverer stort i år også.

4. Michail Antonio ble en spennende spiller å følge forrige sesong. Også han fikk et voldsomt oppsving etter oppstarten og endte opp med 10 mål når sesongen sluttet. Antonio bar et varierende West ham lag til nok en sesong i Premier League. Vi tror han kommer til å levere for The Hammers i år også. West ham har et vanskelig kampprogram, men prislappen på 6,5 gjør at vi ikke kan droppe han! Kun 12% har valgt han, så her kan man skille seg litt ut om han skal levere.

5. James Rodriguez er Everton sin nyeste signering. Dette er virkelig en spennende spiller som kan tilføye mye til dette laget. Han har slitt med spilletid den siste tiden og kommer derfor til Everton for å få fast spilletid. Ancelotti har en fortid med James og vi tror disse kan skape noe bra sammen. Med en prislapp på 7,5 er dette et spennende valg.

Lenke til Premier League Fantasy:

Hjemmesiden: https://fantasy.premierleague.com/

App Store: https://apps.apple.com/us/app/premier-league-official-app/id1138895159

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pl.premierleague&hl=no

Legg igjen en kommentar