fbpx

Et av Norges største fotballtalenter nærmer seg en overgang til Italia!

Jens Petter Hauge er en norsk fotballspiller som spiller for fotballklubben Bodø/Glimt. I årets sesong hos gultrøyene har han blomstret for klubben og sitter med 18 kamper, 14 mål og 9 målgivende så langt i sesongen. På en alder av 20 år har han blitt satt på ønskelisten av flere utenlandske storklubber. Først kom Cercle Brugge ut på banen og viste interessen før det ble avslått på direkten etter Molde kampen, Haugen ville nemlig bli i Norge for å kjempe om seriegullet. Gjennom gode presentasjoner har han blitt belønnet av Lars Lägerback med en plass på landslaget.

Bodø/Glimt trakk ut storklubben AC-Milan i Europa-kvalifisering, og her var det en mulighet for alle til å imponere i en av de gjeveste cupene. Milan-trener Stefano Pioli har vært ute før kampen og sagt at han er imponert over gultrøyene som sitter med 18 seirer og to uavgjort på de 20 siste kampene. Her mente han at mannskapet måtte fokusere og forbedre som om det var finale, for å kunne slå de unge og hurtige spillere som representerer gultrøyen.

Kampen mellom AC-Milan ble bare nesten, men gultrøyene klarte å sjokkere og rystet nesten storklubben med to mål. En spiller som skilte seg ut var Jens Petter Hauge med et imponerende mål og målgiver. Milan-trener var veldig imponert og nevnte blant annet at Hauge holdt et høyt internasjonalt nivå, og det ryktes om at storklubben var interessert i forhandling om en overgang.

Fabrizio Romano er sports journalist og har en mikroblogg på Twitter. Her meldte han at AC-Milan har kommet til en enighet med Jens Petter Hauge og Bodø/Glimt. Det mangler kun siste detaljer før det blir overgangen blir offisielt. TV2 bekreftet også at Atta Aneke som er Hauges agent, er på plass i Milano. Dermed er det stor sannsynlighet for at han drar til storklubben innen kort tid.

I et intervju med VG uttalte Jens Petter Hauge blant annet «Nå føler jeg uansett når jeg drar, om det er nå eller etter sesongen, så har jeg bidratt så Bodø/Glimt vinner sesongen». Alt tyder på at Hauge sitt eventyr i gultrøyene er svært nære over, med 14 mål og 9 målgivende kan han være stolt over hans viktige bidrag for den posisjonen Bodø/Glimt ligger nå på førsteplass med 18 poeng over Rosenborg og Odd.

Tirsdag morgen ble ikke ryktene noe mindre aktuelt, Jens Petter Hauge ble observert på flyplassen i Gardermoen. Han bekreftet ovenfor TV2 at Milano er neste stoppested hvor medisinsk sjekk vil finne sted. Ingenting er bekreftet, så det blir spennende å følge utviklingen de neste dagene hvor en overgang er forventet. Ryktene sies at overgangssummen skal ligge på 50 millioner norske kroner.

2 kommentarer

  1. Forhåpentligvis presterer han i AC Milan. Kanskje norsk fotball endelig blir verdtsatt hvis unge gutter fra eliteserien presterer i utlandet!

  2. I conceive you have observed some very interesting points, appreciate it for the post.

Legg igjen en kommentar