fbpx

Klarer Liverpool å forsvare tittelen?

Regjerende seriemester Liverpool har vært overlegne de to siste årene hvor Jurgen Klöpp og hans mannskap har vist gode presentasjoner på banen. I fjorårets sesong har han vist styrken med å vinne kamper med marginer og vippe kampene som var jevnt i dens favør. Med hele 32 seirer, 3 uavgjort og 3 tap sørget han og mannskapet at Liverpool endelig vant sin etterlengtet seriegull igjen etter 30 år.

Jurgen Klöpp har snakket litt tanker rundt om å forsvare tittelen i år «Noen fortalte meg at vi må forsvare tittelen. Hvis det er en tittel der ute, viste vi i fjor at vi klarer å gå for det. Det betyr ikke at vi vil vinne det, men det er der for å bli angrepet. Det er slik jeg forstår det. Ingen spill, ingen poeng, la oss gå for det!».

Vi mener at Liverpool vil klare å holde det nivået de har holdt tidligere i år, og har hentet inn to nye ansikter inn til Anfield. De har styrket midtbanen med Thiago Alcantara som vant nylig trippeltriumf med Bayern München. De har også hentet inn Diego Jota for å styrke angrepsrekken, som har tidligere vært en viktig brikke for Wolves. Med en forsvarsrekke som slapp inn minst mål i fjorårets sesong, ser det ut som Liverpool har en god mulighet til å forsvare tittelen igjen.

Chelsea har brukt nærmere 2 milliarder kroner for å styrke hele troppen med Hakim Ziyech, Timo Werner, Ben Chilwell, Kai Haverts, Malang Sarr, Thiago Silva og Eduoard Mendy.

Manchester City har brukt 1.4 milliarder kroner for å styrke svakhetene sine fra fjorårets sesong med Rúben Dias, Nathan Ake og Ferran Torres.

Tottenham har styrket stallen med nærmere 1 milliarder kroner, dem har hentet inn Giovani Lo Celso, Pierre-Emile Höjberg, Sergio Reguilon, Matt Doherty, Joe Hart og Gareth Bale fra Real Madrid på lån.

Manchester United har brukt 400 millioner kroner for å styrke sin midtbane med Danny Van de Beek og fortsatt interessert i Jadon Sancho som Dortmund ikke slipper før det blir betalt nærmere 1.3 milliarder kroner.

Denne sesongen vil ikke Liverpool få det lett, når de skal ut i aksjon for å forsvare serietittelen. Det vil bli hard konkurranse fremover, toppklubbene har styrket enormt og det laget som klarer å prestere jevnt og trutt hele sesongen vil bli kronet til slutt som seriemestere.

 

Legg igjen en kommentar