fbpx

Oddstips 02.10.2020 – 04.10.2020

Everton-Brighton (Lørdag 16:00, 03.10.2020).

H 1.78

Everton står med tre strake seire og ser bunnsolide ut i åpningen av årets sesong. Laget fra merseyside har hele 5 av 5 seire de siste kampene og kommer inn med stor selvtillit før lørdagens oppgjør. Brighton har fått en litt mer trøblete start og står med 1 seire og 2 tap i årets åpning. Når det skal sies så har de levert bedre enn poengene tilsier, og var uheldig mot Manchester United og tapte etter dommeren hadde blåst av.

Til tross for dette så ser Everton meget solide ut og til 1.78 på hjemmeseier, så blir det helgens utvalgte.

Aalesund-Kristiansund (Søndag 18:00, 04.10.2020)

B 1.98

Hva skal man egentlig si om Aalesund. De står med 7 poeng etter 19 spilte kamper og 5 strake tap. Det er lite som tilsier at dette lager skal holde seg i eliteserien. Når de slipper inn 55 mål og kun scorer 24, så blir det vanskelig å vinne kamper. I Kristiansund ser det derimot mye lysere ut. Laget er helt oppe på 6 plass med 31 poeng. Med «Pelle» virker dette laget uovervinnelig og det tror vi også de blir på søndag.

Med så god odds på bortelaget, så kommer man ikke unna denne kampen.

Lazio-Inter (Søndag 15:00, 04.10.2020)

B (pengene tilbake ved uavgjort) 1.66

Storoppgjør i Italia! Lazio tar imot Inter som har åpnet med to seire. Laget fra Milano scoret hele 5 ganger forrige kamp og ser ut til å ha kommet inn en god rytme. Lazio Derimot står med 1 seier og 1 tap denne sesongen. Ikke optimalt, men alle vet hva Lazio kan få til. De scorer mye med Immobile på topp.

Vanskelig kamp, men Inter ser veldig sterke ut for tiden. Inter har kvalitetene til å ta dette, men i slike stor oppgjør kan alt skje. Går derfor for seier til bortelaget med pengene tilbake ved uavgjort.

MERK! Vår oddstips og resultat er basert på våre personlige meninger. Vi har tatt oddsene ut fra Unibet.com og det kan endres frem mot kampdagen.

Legg igjen en kommentar