fbpx

Kampen du ikke vil gå glipp av!

En kamp som det lenge har vært snakk om skal endelig spilles. Helt siden kampens første utsettelse 26. mars har covid-19 satt en stopper for kampen. Nå skal den etter mye forberedelser spilles hjemme på Ullevål foran 200 tilskuere. Dette blir en særdeles viktig kamp for Norge og for å ta seg til et sluttspill i EM neste år. Det er drøyt 20 år siden Norge har deltatt i et sluttspill, så det er mange spente nordmenn som ser frem til denne kampen. Skulle Norge slå det solide Serbia laget, venter en kamp mot vinneren av Skottland-Israel. Den kampen spilles 12. november. Ikke bare vil en seier sende oss til et EM, men også løfte flere hakk opp på FIFA-rankingen. Dette kan resultere i at Norge blir blant topp 20 europeiske nasjoner, og dermed blir i pot 2, som vil gi oss enklere vei til EM.

For det norske laget, ser stallen veldig bra ut før møte med Serbia. Med en Martin Ødegaard i Real Madrid, Erling Braut Haaland i Dortmund og en Alexander Sørloth i RB Leipzig, er det lenge siden det norske laget har sett sterkere ut. Det er også med noen nykommere. Bodø Glimt har med seg kapteinen Patrick Berg og den ferskeste utenlandsproffen, Jens Petter Hauge er med.

Det er ikke bare det norske laget som ser solid ut. Det hardtarbeidende serbiske laget stiller med stjerner som Aleksandar Kolarov, Dusan Tadic, Milikovic-savic og Luka Jovic. Sistnevnte som per dags dato er lagkamerat med Martin Ødegaard i Madrid linkes bort fra klubben da han sliter med spilletid. Den store Manchester United stjernen Nemanja Matic, er ikke med til Norge da han gjorde alvor ut av trusselen med å droppe landslaget for å gjøre plass til yngre krefter.

Kampen spilles Torsdag 08.10. kl. 20:45

4 kommentarer

  1. Tipper resultat: 2-1 Til Norge

  2. Hadde vært spennende å se Haaland på topp og Ødegaard rett bak som en hengende spiss.
    Troa!

  3. You have observed very interesting points! ps nice internet site.

Legg igjen en kommentar