fbpx

Oddstips 11.10.2020

Bosnia-Nederland (Søndag 18:00, 11.10.2020)

B 1.55

Nederland har kommet seg igjennom et generasjonsskifte, og laget ser bedre ut enn på lenge. Har et par skader, men de største stjerne er friskmeldt og med i troppen til denne kampen. Bosnia er og antatt svakeste i gruppen og dette er en kamp Nederland må vinne om de skal utfordre Italia på topp. Bosnia klarte faktisk et uavgjort resultat mot nettopp Italia, men vi tror Nederland blir for sterke her.

Russland-Tyrkia (Søndag 20:45, 11.10.2020).

H 2.15

Russland stiller i gruppe med Tyrkia, Ungarn og Serbia. Etter to kamper spilt er Russland på topp med seks poeng. De har slått både Serbia og Ungarn. Vi tror på at de også skal et svakere tyrkisk lag. Tyrkia spilte en sterk kamp mot Tyskland i generalprøven uten at det er noe man skal legge veldig vekt på, da dette kun var en treningskamp. Russland er et så solid lag, spesielt hjemme, så vi havner på en hjemmeseier her.

Nord-Irland-Østerrike (Søndag 20:45, 11.10.20)

B 1.95

Nord-Irland og Østerrike befinner seg i samme gruppe som Norge. Nord-Irland virker ekstremt lite forberedt for disse kampene, noe som vises på tabellen. De ble overkjørt av et godt norsk lag. Østerrike ser derimot bedre ut. De stiller med en spennende tropp med flere profilerte spillere. Gikk på en smell mot Romania, men vi tror de slår tilbake her. Nord-Irland skal ikke være i nærheten av nivået her.

MERK! Vår oddstips og resultat er basert på våre personlige meninger. Vi har tatt oddsene ut fra Unibet.com og det kan endres frem mot kampdagen.

Legg igjen en kommentar