fbpx

Oddstips 17.10.2020

Everton – Liverpool (Lørdag 13:30, 17.10.2020)

Antall kort: Over 3.5 1.77

Everton har virkelig åpnet bra denne sesongen og ligger helt på toppen av tabellen. Deres nyinnkjøpte spillere virker å ha funnet seg godt til rette hos de blåtrøyene. På skadefronten har Everton fått tilbake Allan, Gomes og Coleman, mens stopper kjempen Yerry Mina er ikke tilgjengelig.

Liverpool har åpnet med tre seire men gikk på en stor smell mot Aston Villa før landslagpausen, og tapte hele 7-2. Det liverpool-laget var virkelig ikke til å kjenne igjen og var faktisk heldig som ikke tapte mer. Liverpool har hatt en stor skaderekke, men nå begynner det å løsne for der røde fra Merseyside. Thiago og Mane er tilbake fra Covid-19, mens Hendersen og Matip kommer seg tilbake fra skader. Allison er fremdeles skadet og forventer å ikke komme tilbake før om noen uker.

Dette er en virkelig en kamp begge vil vinne og det står mye på spill denne helgen. Det kommer til å bli en tøff batalje hvor ingen lag vil gi seg. Vi tror denne kampen kommer til å bli jevn og tøff og havner derfor på et kort-spill.

Raufoss – Sogndal (Lørdag 15:30, 17.10.2020)

B 1.73

Sogndal har virkelig kjempet seg tilbake og nærmer seg toppen av tabellen nå. Opprykk er det eneste som gjelder for Sogndal og slik de spiller nå tror vi dette vil skje. De har ligaens toppscorer Kristoffer Hoven i front. Sogndal vant forrige oppgjør mot Raufoss 1-0. Hjemmelaget har ikke den mest imponerende hjemmestatistikken med 3-5-1 og har i tillegg ikke møtt noen av de store lagene hjemme i år. Vi tror Sogndal tar 3 poeng her og et steg nærmere opprykk til Eliteserien.

Celta Vigo – Atletico Madrid (Lørdag 16:00, 17.10.2020)

B 1.80

Atletico står uten tap i de første kampene i årets LaLiga uten å imponere helt det store. Spilt to uavgjort, før de knuste Granada 6-1. Det positive de kan ta med seg er at de slipper inn lite mål og skal spille mot et lag som slipper inn mye og scorer svært lite. Celta står med fem poeng etter 5 kamper, og har kun vunnet 1 kamp. På papiret er laget til Atletico sterke og etter deres nye signering av Barcelona stjernen, Luis Suarez, ser dette laget meget spennende ut. Tror de skal heve seg her og ta deres andre seier.

MERK! Vår oddstips og resultat er basert på våre personlige meninger. Vi har tatt oddsene ut fra Unibet.com og det kan endres frem mot kampdagen.

Legg igjen en kommentar