fbpx

Oddstips 31.10.2020 – 01.11.2020

Sheffield United – Manchester City (Lørdag 13:30, 31.10.2020)

Sheffield United har virkelig ikke kommet ordentlig i gang denne sesongen. Laget står kun med 1 poeng de første 6 kampene. Spilte en grei kamp mot Liverpool forrige kamp og kunne fort fått med seg poeng. Manchester City har heller ikke startet denne sesongen på et fantastisk vis. De viser svakhetstegn bakover og har sluppet inn 8 mål på de 5 første kampene. De leverte derimot en solid kamp borte mot Marseille i Champions League denne uken og vant hele 3-0. De Bruyne er tilbake fra skade og vi tror laget skal kunne slå tilbake her og vinne komfortabelt over Sheffield United.

3-veis handikap, begynner med 1-0. B 1.79

Burnley – Chelsea (Lørdag 16:00, 31.20.2020).

Et defensivt langt slående Burnley lag skal ta imot Chelsea hjemme denne helgen. Laget hentet ikke inn noen nye på topp og kanskje var dette et dårlig valg. De scorer veldig lite og sliter med å komme til de store sjansene. Har kun 1 poeng på 5 kamper. Chelsea har vært veldig varierende denne sesongen, men kommer fra en solid seier i Champions League denne uken. Timo Werner begynner å få fart på sakene. Chelsea scorer mye, men slipper også inn mål. Mot et svakt Burnley lag, tror vi at Chelsea skal kunne ta 3 poeng hjem tilbake til den sørvestlige London.

Timo Werner scoring 2.02

Udinese – AC Milan (Søndag 12:30, 01.11.2020)

Italiensk fotball og et AC Milan i slaget. Laget leder ligaen og har virkelig fått fart på sakene sine. Zlatan virker også å være i bedre form enn noen gang. Sløste bort 2 poeng sist kamp, men står ellers med 4 seiere på de 5 kampene. I andre ende av tabellen finner vi Udinese. Laget ligger på nedrykksplass og har kun 1 seier. De har møtt helt grei motstand, men laget burde fått med seg flere poeng om de ikke skal ligge i faresonen. Vi tror et AC Milan i flyt tar dette. Kommer ikke unna denne kampen med denne oddsen.

B 1.75

MERK! Vår oddstips og resultat er basert på våre personlige meninger. Vi har tatt oddsene ut fra Unibet.com og det kan endres frem mot kampdagen.

Legg igjen en kommentar