fbpx

Liverpool’s skadesituasjon

De regjerende mesterne har åpnet sesongen bra og ligger nå øverst på tabellen etter seirer mot West Ham. Til tross for en bra start så er ikke alt bare roserødt i Liverpool. Laget har siden starten av sesongen pådratt seg skader på flere nøkkel spillere. Det er først og fremst i de bakre rekker at det begynner å bli et stort problem for Liverpool. Det har ført til flere debutanter.

Problemene startet allerede med Matip som har slitt med skader så lenge han har vært i Liverpool. Han har faktisk bare fullført en kamp det siste året. Det har ikke vært annerledes denne sesongen heller. Så kom det store sjokket hvor Van Dijk ble alvorlig skadet mot Everton etter at Pickford brutalt taklet stopperen. Virgil måtte av banen og ble sendt rett til sykehus. Det viste seg at han hadde fått en alvorlig kneskade og måtte opereres. Sannsynligvis så er stopperen ute resten av året. Keeper Alisson har hatt en skade i skulderen og var ventet ute i flere uker. Fremgangen gikk over all forventning og det ble bare noen få kamper ute for Liverpools sisteskanse.

Den siste skaden kom forrige uke under Champions League kampen mot Midtjylland. Da måtte Fabinho tidlig ut etter noe som kunne se ut som en strekk. Dette har ført til enorm vanskelig situasjon for Jurgen Klopp om stopperplassene. Unggutten Williams har fått noen kamper og gjorde sakene sine bra. Han var med å holde nullen mot Ajax og Midtjylland. Philips er en annen unggutt som har fått sin debut i Premier League. Mot West Ham leverte han så bra at han ble banens beste.

Det mange Liverpool fans både håper og forventer er at Klopp går ut på stopperjakt når markedet åpner i Januar. Det er flere spillere som er linket uten at det er blitt sagt noe konkret. Liverpool gamblet da de solgte Lovren før sesongen uten å hente noe nytt. Derfor er nok fansen ganske sikre på at manager Klopp vil hente inn en ny stopper.

Legg igjen en kommentar