fbpx

Topp 5 spillere hittil i Premier League

Premier League blir i dag spilt med tomme tribuner og har vært underholdende så langt denne sesongen. Når det kommer til plasseringen av laget på tabellen er det ganske jevnt og veldig vanskelig å spå hvem som kommer til å ta seriegullet. Nå som det har blitt spilt 8 kamper, tar vi for oss en vurdering på fem spillere som vi mener har skilt seg ut og prestert best hittil denne sesongen.

Harry Kane, Tottenham
Gullgutten fra Lilywhites har vært skadeplaget de siste årene og ofte fått store deler av sesongen ødelagt fra skader. Kane har også hatt en en liten forbannelse over seg ved spill i August måned. Han har slitt med å levere fra start. Hittil denne sesongen har han levert godt i hjemme-ligaen. Kane står for i dag 7 mål og levert 8 målgivende for laget sitt. Gjennom vår vurdering har han muligheten til å kjempe om å bli toppscorer i ligaen, men også en viktig bidragsytelse når Tottenham skal prøve å ta en etterlengtet seriegull.

Patrick Bamford, Leeds
Leeds har levert greit denne sesongen hittil. Mye av suksessen stammer fra Bamford som har bøttet inn mange mål for laget sitt. Etter mislykket opphold i Chelsea med mye lån til andre klubber, ser det ut som karrieren skyter fart igjen. Med han energiske, villighet og intelligent foran mål har han funnet sin vei til målnett 7 ganger og 2 målgivende.

Oliver Watkins, Aston Villa
Aston Villa klarte så vidt å holde seg i Premier League forrige sesong. Ser man laget nå så skulle man ikke ha trodd de lå i bunnstriden i fjor. Laget har levert solid og slått lag som Liverpool og Arsenal. Watkins har virkelig levert varene i årets sesong og notert seg for 6 scoringer og 1 målgivende. 3 av disse kom mot Liverpool. Det skal bli spennende å følge den unge spissen videre i sesongen og se om han leverer jevnt utover.

Edouard Mendy, Chelsea
Chelsea hentet inn Kepa Arrizabalaga som førstekeeper i 2018 for en drøy sum på 80 millioner euro. Dette ble til en av tidenes dyreste keeper og etter å levert middelmådig fjorårets sesong har de blåkledde hentet inn Mendy. Nå ser det ut som Chelsea har fått sakene sine på plass bakover. Mendy har holdt nullen 4 av 5 kamper hittil denne sesongen. Statistikken viser også at han har en redningsprosent på 78,16%. Gjennom vår vurdering vil han definitivt være en viktig brikke og førstevalg når Lampard velger ut sin 11’er.

Timothy Castagne, Leicester
Castagne kan virke veldig ukjent for mange i England. Han spiller nå i en 5-backs linje, så han har masse friheter for å trekke seg opp i banen. Han er fortsatt på en ung alder og har vært viktig brikke for Atalanta, hvor han ble hentet fra, tidligere. Råskapen i forsvar og den offensive drivkraften gjorde at klubben fra Birmingham hentet han. I Leicester har han levert sakene sine og står hittil denne sesongen med 1 mål og 2 målgivende. Dette laget kjemper for alvor om medalje i år!

Legg igjen en kommentar