fbpx

Oddstips 21.11.2020

Newcastle-Chelsea (Lørdag 13:30, 21.11.2020)

Chelsea har sett ekstremt solide ut de siste kampene og det er mye takket være det defensive. Mendy har virkelig funnet sin plass i dette Chelsea laget, og det er noe som har vært savnet bak. Fremover har det også løsnet for de blå fra London. Har scoret 3 eller mer i sine 4 siste kamper, samtidig som nullen har blitt holdt i 3 av dem. Newcastle har vært veldig varierende i sine kamper. Slått Everton, spilt uavgjort mot Wolverhampton, men tap for lag som Burnely. Slipper inn alt for mye mål. Tror maskineriet til Chelsea skal ta dette greit

3-veis handicap begynner 1-0 B 2.25

Villareal-Real Madrid (Lørdag 16:15, 21.11.2020)

En virkelig storkamp i La liga denne lørdagen. Det er et villareal lag som virkelig har imponert denne sesongen og kun tapt 1 av sine 9 kamper. Toppscoreren Alcacer ser ut til å ha funnet storformen for de gule. Real Madrid har vunnet den viktige kampen mot Barcelona denne sesongen, men de har slurvet i flere kamper. Har tapt 2 kamper og spilt 1 uavgjort på sine 8 kamper. Ser man på utilgjengelige spillere så sliter laget fra hovedstaden. Har store navn som Varane, Ramos, Hazard, Casemiro og Valverde ute (merk: noen kan bli klare som følge av negativ corona). Vi tror uansett dette blir en spennende kamp. I den formen Villareal er i og med skadene til Real så markerer vi hjemmeseier

H-2.90

Aalesund-Vålerenga (Lørdag 18:00, 21.11.2020)

En viktig kamp for Vålerenga som kjemper om en Europa-plass. Ved seier kan laget gå opp på en 2.plass. Har sett veldig solide ut de siste kampene og står med hele 4 seiere på de 5 siste. Her har alle seierne blitt vunnet med 2 mål eller mer. Vi tror ikke denne rekker skal bli brutt mot bunnlaget Aalesund. Lite positivt å si om laget som er klare for nedrykk. Laget står med hele 71 baklengs denne sesongen. Vålerenga skal være langt bedre og poengene her er viktige. Marker borte seier med -1.

3-veis handicap begynner 1-0 B 2.35

Én kommentar

  1. Utterly indited content, Really enjoyed looking at.

Legg igjen en kommentar