fbpx

Oddstips 21.11.2020

Newcastle-Chelsea (Lørdag 13:30, 21.11.2020)

Chelsea har sett ekstremt solide ut de siste kampene og det er mye takket være det defensive. Mendy har virkelig funnet sin plass i dette Chelsea laget, og det er noe som har vært savnet bak. Fremover har det også løsnet for de blå fra London. Har scoret 3 eller mer i sine 4 siste kamper, samtidig som nullen har blitt holdt i 3 av dem. Newcastle har vært veldig varierende i sine kamper. Slått Everton, spilt uavgjort mot Wolverhampton, men tap for lag som Burnely. Slipper inn alt for mye mål. Tror maskineriet til Chelsea skal ta dette greit

3-veis handicap begynner 1-0 B 2.25

Villareal-Real Madrid (Lørdag 16:15, 21.11.2020)

En virkelig storkamp i La liga denne lørdagen. Det er et villareal lag som virkelig har imponert denne sesongen og kun tapt 1 av sine 9 kamper. Toppscoreren Alcacer ser ut til å ha funnet storformen for de gule. Real Madrid har vunnet den viktige kampen mot Barcelona denne sesongen, men de har slurvet i flere kamper. Har tapt 2 kamper og spilt 1 uavgjort på sine 8 kamper. Ser man på utilgjengelige spillere så sliter laget fra hovedstaden. Har store navn som Varane, Ramos, Hazard, Casemiro og Valverde ute (merk: noen kan bli klare som følge av negativ corona). Vi tror uansett dette blir en spennende kamp. I den formen Villareal er i og med skadene til Real så markerer vi hjemmeseier

H-2.90

Aalesund-Vålerenga (Lørdag 18:00, 21.11.2020)

En viktig kamp for Vålerenga som kjemper om en Europa-plass. Ved seier kan laget gå opp på en 2.plass. Har sett veldig solide ut de siste kampene og står med hele 4 seiere på de 5 siste. Her har alle seierne blitt vunnet med 2 mål eller mer. Vi tror ikke denne rekker skal bli brutt mot bunnlaget Aalesund. Lite positivt å si om laget som er klare for nedrykk. Laget står med hele 71 baklengs denne sesongen. Vålerenga skal være langt bedre og poengene her er viktige. Marker borte seier med -1.

3-veis handicap begynner 1-0 B 2.35

3 kommentarer

 1. Utterly indited content, Really enjoyed looking at.

 2. Hi! I just want to give you Amoxicilina A La Venta big
  thumbs up for the great information you have right
  here on this post. I am returning to your website for more soon.

 3. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, as well as
  the content!

  Also visit my web page :: Feeder 3

Legg igjen en kommentar